EIGENZ MISSIE

Wij zijn Eigenz [Slotemaker Santema]. Niet zomaar een reclameburo…wij zijn nieuwsgierig wat ú of uw product nu zo eigenz maakt. Grote kans dat uw klanten juist daarom voor u kiezen. Want dat is precies wat u onderscheidt van de rest. Wat ons betreft kunt u niet eigen genoeg zijn. Daarom begint ons gesprek bij uw eigen identiteit. Op weg naar eigenzinnige oplossingen om dat eigene zichtbaar te maken. Eigen in strategie, vorm en middelen.
Eigenz betekent niet opvallen als doel op zich, maar is juist ook herkenbaar en vertrouwd. Authentiek en geloofwaardig. Maar natuurlijk wel op een eigen wijze. We zijn een erkend leerbedrijf en hebben een fantastische werkplek voor stagiaires. Op deze manier zijn we altijd bekend met de nieuwste technieken en worden we geïnspireerd door elkaar.

WIJ ZIJN EIGENZ

Voor jou maken wij van zelfs de simpelste dingen iets ‘eigenz’. Eigenzinnig en opvallend, vertrouwd en hoogst persoonlijk. Kijk maar in onze portfolio met werk voor klanten waar we trots op zijn.
Na een verkennend gesprek bij een lekkere kop koffie, gaan we aan het brainstormen. Aan de hand van één of meerdere goede ideëen maken we een offerte. Bij akkoord gaan we aan de slag en zorgen we voor een fantastisch eindprodukt, speciaal voor jou.
Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw boodschap zo goed mogelijk naar voren wordt gebracht. Wanneer dat nodig is werken we snel. En dan toch met een hoog kwalitatief eindprodukt. Dat is wat wij al zo lang doen. Eventueel met inzet van ons netwerk. Totdat u tevreden bent.
Wij zijn een netwerkbureau. Dat wil zeggen dat wij er, wanneer dat nodig is, mensen bij halen zoals bijvoorbeeld die tekstschrijver die juist voor een specifieke opdracht geschikt is. Dit doen we ook met fotografen, marketingdeskundigen, communicatieadviseurs, webdeveloppers en noem maar op. Want wij leveren graag optimale kwaliteit.

ONZE SKILLS

design 100%
advies 100%
communicatie 100%
animaties 100%

EIGENZ DAT ZIJN WIJ

FLORIS SLOTEMAKER  |  eigenz director

Mijn liefde voor het vak zit diep. Ik houd van korte informele communicatielijnen en een intensieve persoonlijke samenwerking op een eigenz-wijze.

CHANTAL SANTEMA  |  eigenz director

Ik vind het een uitdaging om illustratieve eigenz-elementen aan een ontwerp toe te voegen. Om mooie ontwerpen te maken die werken en bovenal superleuk om mijn illustraties tot leven te wekken in een animatie.

ONS NETWERK

Wij werken als netwerkbureau met veel bedrijven samen. Onder andere met marke- teers, webdeveloppers, drukkers, fotografen, tekstschrijvers, en meer.

ONZE EIGENZ KLANTEN