BRIEFING EN VOORBEREIDING

Wat wordt de inhoud van de animatie? Wat is het doel en welke type animatie past daarbij? Welke stijl heb je in gedachten?

Welke stijl past bij jouw doelgroep? Dit gaan we samen met jou bekijken.

VERHAALLIJN EN SCRIPT

Wij zorgen ervoor dat de input die we van jou krijgen wordt omgezet naar een duidelijk verhaal. Een goed origineel script is informatief, bevat een beetje humor, brengt de juiste boodschap over en duurt niet te lang.

STORYBOARD

Als het script gemaakt is maakt onze eigen illustrator een storyboard waarin we jouw verhaal visualiseren. Per scène laten we zien wat er gebeurt. Zo krijgt jouw animatie al een beetje vorm.

Ook maken we samen met jou een keuze uit onze stylesheets waarin we diverse illustratiestijlen hebben staan. Belangrijk is om daarbij rekening te houden met jouw doelgroep.

ILLUSTRATIE

Bij het voorstel van het storyboard werken we vast één illustratie uit. Als we op een goede lijn zitten wordt dit de definitieve stijl voor de animatie. En dan de illustraties: deze maakt onze illustrator zelf, waardoor je uiteindelijk een uniek eindproduct krijgt. Natuurlijk houden we rekening met jouw huisstijl.

DE ANIMATIE MAKEN

Nu komt er beweging in. Op basis van het storyboard worden de illustraties en de karakters geanimeerd. Tijdens dit proces geven we jou als klant steeds tussentijds inzage in het werkproces.

VOICE-OVER

Het script wordt ingesproken door een voice-over stemacteur. Hiervoor doen we een voorstel met een aantal stemmen, zodat er een goede keuze gemaakt kan worden.

VERSPREIDING

Nu de animatie gemaakt is, is deze breed inzetbaar als marketingtool, onder andere via social media en op jouw website.