Referenties Eigenz
Wij zijn trots op ons werk en onze opdrachtgevers. Heel fijn dat onze klanten ook blij zijn met de resultaten. Dat lees je in de onderstaande referenties. Ook voor jou kunnen we een mooie, goed werkende animatie maken. Hieronder enkele referenties van onze klanten voor Eigenz.

REFERENTIES EIGENZ

NATIONALE POLITIE

Buro Eigenz heeft een mooie animatie voor de politie gemaakt, over internationale politie samenwerking. Op ons verzoek heeft ze ook afbeeldingen geleverd, zowel uit de animatie als extra. De samenwerking met Chantal verliep prima, Chantal is een prettig mens dat altijd snel reageert en geduld en begrip kan opbrengen voor onze wijze van werken en reageren. Ze levert wat we vragen, en geeft daarbij haar eigen inbreng en advies om tot het beste resultaat te komen!
Barbara Stoffelsen | communicatieadviseur | Nationale Politie Driebergen

TRANSFORM

Eigenz heeft voor ons – complexe – programma Transform een heldere en fraai vormgegeven animatie geproduceerd. In een strak tijdschema, op tijd, binnen budget en boven verwachtinggeslaagd. Wij gaan zeker nog eens met haar in zee!
Arno Groenendijk | programmamanager Transform

ARCHIE EUROPE

Eigenz heeft inmiddels voor ons een aantal animaties gemaakt, zo enthousiast waren wij na de eerste opdracht. Ze zijn fris, kort en bondig en met een vleugje humor. Maar het belangrijkste is dat ze precies de boodschap uitstralen die wij willen overbrengen. Kortom, een perfecte visuele ondersteuning voor onze campagnes. Wij zijn zeer tevreden!
Evelyn Zandstra | marketing coördinator | Archie Europe

GEMEENTE VOORST

Als gemeente Voorst proberen wij regelmatig op een vernieuwende wijze naar buiten te treden. In dit geval kozen wij ervoor om onze burgemeester door Eigenz te laten ‘animeren’ (treffende gelijkenis) en op die manier aan al onze inwoners te tonen wat voor bijzondere gebeurtenissen er plaatsvonden in 2016. Wij ontvingen vele positieve reacties!
Linda Simons | Senior communicatieadviseur en woordvoerder Gemeente Voorst

KEPRO

Een ingewikkeld verhaal over een ziekte in kippen heeft Eigenz voor Kepro omgezet naar een duidelijke, leuke animatie. Het fijnste aan de samenwerking was dat Chantal de stijl die wij zochten goed begreep en mooi heeft neergezet. Ook fijn dat de strakke deadline gehaald kon worden.
Lotte van de Schepop |
Marketing en communicatie

ELBERT FISCAAL

Eigenz heeft een geweldige animatie voor ons gemaakt. Wij zijner super blij mee: origineel en erg professioneel!
Heleen Elbert |
Fiscaal-jurist, specialist Autobelastingen bij ELBERT Fiscaal

FRILUFT

Samen met Eigenz heb ik gewerkt aan mijn nieuwe identiteit van Friluft als ondernemerscoach. Een relatie zei onlangs tegen mij; ‘Alex heel gaaf, dit ben JIJ!’
Alex Hartman Kok | Friluft coach voor ondernemers

ACCORIS ONDERNEMERSSERVICE

Onlangs werd ik benaderd door een potentiële klant. Hij was getriggerd door het webdesign en de animatie op de homepage. Dankzij Eigenz hebben wij er een nieuwe klant bij.
Teus Brunekreeft | Accoris Ondernemersservice

DJM BEDRIJFSDIENSTEN

Eigenz staat voor creativiteit en meedenken. Zij kunnen zich bijzonder goed verplaatsen in de wensen van de klant en dit vervolgens reproduceren. Het resultaat is in ons geval een bedrijfsanimatie op maat, we zijn er blij mee!!
Annemarie Moezelaar | DJM Bedrijfsdiensten