Project omschrijving

Salland fiets- en wandelroutes

Fietsroute ‘Rondje Sallandse Heuvelrug’

Ruim, open en héél stil. Dat is Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Hier vindt u één van de grootste aaneengesloten heidegebieden van Europa. Wie het rondje Sallandse heuvelrug fietst, krijgt te maken met steile hellingen maar ook met schitterende vergezichten. U fietst door bossen, uitgestrekte heidevelden, langs jeneverbesstruiken, grillige eiken en witte berken. Ontdek Salland met de Salland fiets- en wandelroutes.

Fietsroute ‘Rondje Salland’

Met de haren in de wind en de op voeten op de pedalen dwars door Salland met de nieuwe fietsroute van 205 km. Langs uiterwaarden en over de Sallandse Heuvelrug. Door schitterende natuur, typische Sallandse dorpjes en langs mooie landgoederen.

Fietsroute ‘Rondje Deventer’

Rondje Deventer laat u de veelzijdigheid van Hanzestad Deventer zien; van de stadsranden tot schitterende landgoederen. Van stadse uitbreidingen tot gezellige dorpen als Bathmen en Lettele. En van de IJssel tot de Schipbeek en Zandwetering.

Wandelroute ‘Rondje Deventer’
Deventer is nog zo’n hanzestad zoals hanzesteden bedoeld waren: Een bruisende stad met haar gezicht naar het water. In dit geval, volgens menigeen de mooiste rivier van de wereld, de IJssel. Met het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en de oudste wetenschappelijke bibliotheek ademt deze stad historie. Rondje Deventer is een wandeling van circa 34,5 kilometer.
Wandelroute ‘Sallandpad’

Een langeafstandswandeling van 130 kilometer die de wandelaar kennis laat maken met de bossen van De Sallandse Heuvelrug, het coulisselandschap, de landgoederen rondom Raalte, Heino, Wijhe en Olst, de uiterwaarden langs de IJssel en de overgang tussen platteland en de Hanzestad Deventer.

Salland fiets- en wandelroutes zijn tee koop bij diverse tourist-info’s of VVV’s.

Kijk voor meer Salland ook eens op Salland Marketing
Ben je geïnteresseerd? Ga dan naar https://webshop.marketingoost.nl/salland