Project omschrijving

Kunstfietsroute Kunst van Hier tot Ginder

Tijdens de kunstfietroute Kunst van Hier tot Ginder fiets je door het prachtige Sallandse landschap, in het buitengebied van de gemeente Deventer: Okkenbroek, Lettele, Bathmen, Zuidloo en Loo. Bijzondere locaties vormen het podium voor kunst, theater en muziek. Er is weer veel te zien en te beleven het tweede weekend van juni in het mooie Salland! In het mooie boekje lees je alles over dit sprankelende evenement, wij wensen je vast veel fietsplezier tijdens de Kunstfietsroute!

In het kort: Deelname aan de Kunstfietsroute bedraagt € 2,50 per persoon, kinderen en jongeren t/m 12 jaar gratis. Je krijgt hiervoor het mooie routeboekje mee. Hierin staat alle nodige informatie en de routekaart. Startpunt: Café & Terras à la Monique, Oerdijk 141, Okkenbroek. Let op: je kunt echter op elk willekeurig punt van de route starten!
De fietsroute is geheel bewegwijzerd en je hebt keuze uit de lange route: 32 km. óf korte route (kinderroute): 16 km. Je kunt de gehele route spreiden over meerdere dagen. Je betaalt slechts voor één dag (houd dan wel je polsbandje om).
Tijd: 10.30 tot 17.30 uur. Vrijdag gratis deelname. Op vrijdag zijn er geen voorstellingen en is de catering minimaal. Onderweg zijn er echter voldoende andere horeca mogelijkheden.