Project omschrijving

IJsselmoves

On- en offline magazine

IJsselmoves is het on- en offline magazine dat je meevoert langs allerlei boeiende initiatieven in de IJsselregio. Dat jou net als bij een wandeling inspiratie en nieuwe energie geeft. Niet eenzijdig business-2-business. Maar breed van mens tot mens. Want elke ondernemer is een mens.

Ondernemers

IJsselmoves belicht ondernemen breed: vastgoed, zorg, cultuur, agrifood, energie, onderwijs, vrije tijd, diensten, publieke werken, finance en grondstoffen… Zolang het maar het verhaal is van denkers, doeners, duwers en durvers. IJsselmoves zet duurzaam, mvo, circulair, regionomie en milieu daarbij centraal.

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om IJsselmoves van de grond te krijgen. Door gesprekken te voeren met mensen die hun nek durven uit te steken. En die zijn er gelukkig genoeg. Zij dragen financieel bij aan de journalistieke content. Onafhankelijk? Ja, want IJsselmoves is volgens een eigenwijze formule opgezet. De redactie geeft naar haar eigen ‘ongebonden’ inzicht het podium aan denkers, doeners, duwers en durvers. Het gaat om hun verhalen in beeld en woord, die moeten ‘ertoe’ doen.

On- en offline

Want dit magazine – ook offline – is echt anders dan anders. Zonder advertenties. Je vindt hier alleen maar gave verhalen, kekke fotografie en heldere infographics. Met dank aan de professionals die hier hun bijdragen aan hebben geleverd. De offlineversie van dit magazine wordt ook nog eens gratis verspreid. En dat is ongekend. Met IJsselmoves starten we dan ook een nieuwe beweging, die net als de IJssel onophoudelijk gaat stromen en vernieuwing teweeg brengt. Aan het volgende nummer wordt alvast gewerkt.