Project omschrijving

Deventer op Stelten | internationaal buiten-theater-festival

Voor het evenement Deventer op Stelten, maken wij diverse uitingen. We ontwikkelden het beeldmerk, welke door de transparante letters in het zwarte vlak, er iedere keer anders uitziet. Verder affiches, banieren, uitnodingen, badges, programmaboekjes, advertenties, webbanners, bouwdoeken, enz.  Iedere keer een uitdaging om voor dit prachtige festival iets moois te maken. Met de schitterende voorstellingen van dit festival lukt dat heel goed.

Het internationaal buiten-theater-festival ‘Deventer Op Stelten presenteert vol trots het programma van 2017. Dit jaar pakt ze groots uit door onder meer op vrijdag- en zaterdagavond twee grote parades gelijktijdig te programmeren: Theater Titanick (Dui) met de spectaculaire paradevoorstelling ‘Firebirds’ en KompleX Kapharnaüm (Fr) met ‘Figures Libres’ waarbij met grote projecties op gebouwen de stad wordt getransformeerd tot een moderne, urban speelplaats.
Andere hoogtepunten van het programma zijn Cia Maduixa (Sp) met de krachtige steltendans ‘Mulïer’, Nofit State Circus (UK) en Motionhouse (UK) met een spectaculaire mix van circus, dans en theater in ‘Block’, Les Rois Vagabonds (Fr) met ‘Concerto pour deux Clowns’, ‘Convoy Red’ van Close-Act (Nl), Cie Woest (Nl) met de wereldpremière van ‘Lucky Shots’, heel veel Nederlandse premières, speciale aandacht voor bewegingstheater, festivalproducties met jong talent, humoristische theatervoorstellingen en nog veel meer! Bekijk hier het hele programma.
Tijdens het internationaal buitentheaterfestival ‘Deventer Op Stelten’ is de stad één groot theater met in totaal ruim 150 nationale en internationale topvoorstellingen in de historische binnenstad van Deventer en locaties in en rondom het centrum. De toegang tot het festival is gratis, met uitzondering van enkele voorstellingen.