Project omschrijving

Archie Parkmanagement

Custom Relationship Management software van Archie voor Relatiebeheer en CRM op uw eigen netwerk of in de Cloud. CRM wordt ingezet om de communicatie met relaties op een doeltreffende manier te regelen en bij te houden. Hierdoor kan een organisatie makkelijker doelstellingen verwezenlijken en medewerkers ondersteunen met hun activiteiten.

Voor wie is Archie CRM

CRM software is voor middelgrote organisaties die actief communiceren met hun doelgroepen en die zichzelf regelmatig willen vernieuwen en verbeteren.

Case

Archie heeft ons gevraagd een animatie te maken gericht op de parkmanager. In deze animatie ziet u hoe CRM software een bijdrage kan leveren bij uw dagelijkse activiteiten als parkmanager. CRM software geeft u meer grip op uw relatienetwerk, biedt structuur bij projecten en is een waardevolle informatiebron bij beleidsmatige taken. Zo kunt efficiënter communiceren en zich concentreren op de hoofdtaken.

Realisatie

Eigenz-animaties maakte een animatie die o.a. gemeenten moet interesseren voor dit systeem. De animatie is in een eigenz stijl geïllustreerd en in de huisstijlkleuren van de opdrachtgever uitgevoerd. Naast twee animaties hebben we ook roll-up banners, folders en advertenties gemaakt.

 

Archie

Zie ook:

Bouw aan een duurzaam contact met ondernemers

Om ondernemers beter te bedienen, is zaakgericht werken voor een gemeente essentieel. Pro-actief en vraaggericht handelen draagt namelijk bij aan een duurzaam contact met ondernemers. De afdeling Economische Zaken speelt hierbij een belangrijke rol. Gezamenlijk kunnen zij de dienstverlening aan ondernemers naar een hoger plan tillen.
Zie voor de animatie die we hiervoor maakten: Archie EZ
Kennis delen

Vaak hebben meerdere afdelingen contact met één en dezelfde ondernemer. Maar omdat informatie op verschillende plekken wordt vastgelegd, heeft u geen inzicht in alle gegevens. Door informatie te delen, krijgt u wel een helder beeld van uw ondernemers. Samen met uw collega’s ontwikkelt u een waardevol relatiebestand. En met deze informatie kunt u efficiënter en zaakgerichter omgaan met uw relaties.

Ondernemers in beeld

Archie CRM, software voor contact- en relatiebeheer, helpt u bij het opbouwen van een goede relatie met ondernemers. Met Archie CRM krijgt u een compleet overzicht van uw relaties. Alle belangrijke informatie is op één plek te benaderen. Vanaf PC, tablet of smartphone worden de gegevens uitgewisseld met uw collega’s en andere afdelingen. Dat zorgt voor een goede interne afstemming en verbetert de communicatie met ondernemers.

Relatienetwerken

In Archie CRM kunt u ook connecties vastleggen. Bijvoorbeeld tussen ondernemers onderling. Of met uw eigen medewerkers. U ziet precies wie wie kent. Wat voor rol ze hebben. En of ze betrokken zijn bij andere ondernemingen. Met deze relatienetwerken in kaart, kunt u ondernemers beter bedienen.

Pro-actief relatiebeheer

Alle ondernemersinformatie kan in Archie geanalyseerd worden. U heeft direct een goed beeld van wat er speelt bij een relatie. Waar loopt het goed, of waar is juist extra aandacht nodig. En dat levert natuurlijk een positieve bijdrage aan accountmanagement. Zowel op persoonlijk vlak als in integraal verband. Met Archie kunt u makkelijker schakelen naar een pro-actieve ondernemersbenadering.