Project omschrijving

Animaties in Deventer stadspromotie teaser animatie

Deventer: een vitale en levendige stad met monumentale sfeer, waar het bovendien goed verblijven is! Deventer is één van de oudste steden van Nederland. Er zijn maar weinig steden in Nederland waar zo veel monumenten bewaard zijn gebleven. En altijd is er weer de IJssel: de unieke ligging van de stad en haar omgeving aan de rivier. Een bezoek aan Deventer is zeker ook even uitrusten en genieten van deze rivier! Animaties in Deventer.

In 2018 is het precies 1250 jaar geleden dat Deventer werd gesticht. En dat mag gevierd worden! Tijdens uiteenlopende evenementen en activiteiten kijken we in 2018 terug op de geschiedenis van Deventer én vooruit naar haar toekomst, want met de bouwstenen uit het verleden bouwen we aan het Deventer van nu.

Deventer is de leukste winkelstad van Nederland! Hoe fijn het is om in Deventer te shoppen? Dat zult u snel ontdekken. De vele verrassende kleinschalige winkeltjes die Deventer rijk is ontbreken zeker niet! De Koekstad Deventer biedt een keur aan bijzondere, grappige, mooie en unieke winkels.Van kleding tot wonen, van hobby tot multimedia, van boeken tot chocola, van stempels tot bordspellen… Laat u verrassen!

Met al haar restaurants, cafés en eethuisjes biedt de sfeervolle binnenstad van Deventer meer dan genoeg mogelijkheden om te eten, drinken en uit te gaan. Je vindt de smaak van Deventer met name op stadspleinen de Brink en het Grote Kerkhof, maar ook op andere kleine pleinen en in de straten van de historische binnenstad. De stad heeft een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan cafés en restaurants: van trendy koffiebars en uitstekende lunchrooms tot gezellige borrellocaties en bijzondere restaurants, van eenvoudig tot exclusief.

Meer informatie over Deventer vindt u op www.deventer.info